Regula generală este să vă stratificați produsele de îngrijire a pielii în funcție de greutate.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Derulați în jos pentru a găsi ofertele noastre preferate de tehnologie de primă zi din 2021.

Mai jos, găsiți cele 8 produse preferate de tehnologie care se sporește wellness la vânzare pentru Amazon Prime Day 2021

Căști de anulare a zgomotului Bose 700-249,00 USD

dacă Lucrez de acasă în vecinătatea unui coleg de cameră, altfel semnificativ, frați, animal de companie sau (introduceți ceva tare aici), este timpul să obțineți niște căști cu adevărat anularea zgomotului și să luați aceste apeluri-sau să ascultați muzică sau Podcast -uri în timp ce lucrați – în pace. Puteți bloca această pereche peste cap de la Bose pentru 150 de dolari pentru prima zi (de obicei sunt de 399 USD).

În timp ce aceste căști sunt activate cu Bluetooth, nici măcar nu trebuie să ajungeți la telefonul dvs. pentru a le controla; Ei vin cu Alexa încorporată, așa că dacă trebuie să schimbați melodia, să reglați volumul sau chiar să obțineți vremea, puteți spune doar cuvântul. De asemenea, vin în trei culori (Silver Luxe, Soapstone și Triple Black) și au o durată de viață a bateriei non -stop.

Cumpărați acum Apple AirPods Pro – 197,00 USD

Toate tipurile de avioane de încredere Wireless de încredere Apple sunt Omliquite dintr-un motiv: se sincronizează ușor cu un iPhone, sunt simple de utilizat cu un robinet al degetului, oferă un sunet de înaltă calitate și se leagă cu Siri, astfel încât să puteți auzi mesaje în timp. Pe baza experienței mele, ei rămân și în urechi surprinzător de bine pentru plimbări sau alergări afară (presupunând că te îndepărtezi de rafalele majore ale vântului).

Dacă ai investit deja într -o pereche de AirPods obișnuite (care , apropo, sunt la vânzare pentru Prime Day, la 40 USD cu 119 USD) și aveți în vedere actualizarea – sau, poate, nu ați luat încă plonjarea AirPods, dar sunteți interesat de mai mult Opțiune avansată – acum ar putea fi momentul să cumpărați AirPods Pro, care sunt 21 la sută reducere pentru prima zi. În comparație cu OG -urile, acestea aduc anulare suplimentară a zgomotului și rezistență la transpirație și apă și vin cu o carcasă de încărcare wireless (pentru mai mult de 24 de ore de viață a bateriei), plus trei dimensiuni de sfaturi moi.

Magazin acum Verilux Happylight Dimensiune completă-45,00 USD

Luminile lui Verilux reproduc lumina soarelui natural, permițându-vă să aduceți practic în aer liber-care poate ajuta pe oricine ar putea petrece o cantitate bună de timp în locuri întunecate (sau oricine primește prea multă lumină noaptea și nu este suficient în timpul zilei) pentru a -și regla ritmul circadian și, la rândul său, pentru a obține un somn mai bun. Versiunea cu dimensiuni complete a Happylight este de 25 la sută reducere pentru prima zi și include o caracteristică de înclinare, plus setări de intensitate ridicată și mică.

SHOP ACUM povești înrudite Acesta nu este planul dvs. standard de Anul Nou. Fără diete restrictive, fără cântăriri săptămânale, fără „cu totul nou” pentru acest nou an-pentru că, hei, ești destul de grozav deja. Aceste patru planuri conduse de experți-concepute pentru a vă ajuta să vă mișcați corpul, să mâncați mai multe legume, să dormiți mai bine sau să vă arătați o anumită îngrijire iubitoare-sunt totul despre dezvoltarea obiceiurilor sănătoase care se aliniază mai bine obiectivelor tale.

Pentru mine, una dintre cele mai bune schimbări care s -au întâmplat în lumea alimentară anul trecut a fost începutul sfârșitului culturii dietei. Oamenii își dau seama că a fi sănătos ar trebui să te facă să te simți bine – mulțumit, satiat și plin de energie – mai degrabă decât lipsit, flămând și slab.

Cum ajungem acolo, totuși, se poate simți copleșitor. Suntem bombardați cu atât de multe mesaje contradictorii care ridică mai multe întrebări care răspunde: ar trebui să încercăm Keto? Fii vegan? Ce tip de făină alternativă este cea mai bună? Totuși, soluția este șocant de simplă. În anii mei, intervievând medicii pe podcast -ul meu și ca cercetare pentru articole, mi -am dat seama că, în timp ce experții ar putea să nu fie de acord cu anumite specificații atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă, toți sunt de acord asupra unui lucru: mai multe plante sunt mai bune.

În timp ce experții ar putea să nu fie de acord cu privire la anumite specificații atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă, toți sunt de acord asupra unui lucru: mai multe plante sunt mai bune.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți complet la carne sau produse animale. La urma urmei, alimentele precum carnea, ouăle și produsele lactate au beneficii nutriționale și, în plus, fiecare persoană are o compoziție individuală unică și astfel nevoi individuale unice. Dar mâncarea mai multor plante este legată de a beneficia de corp, precum și de planetă.

în idee, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Acolo intră acest plan. (Și nu, nu constă doar în a mânca salată la repetare.) Fiecare zi are un sfat acționabil pentru cum să lucrezi mai multe plante în mesele tale-sunt pași pentru bebeluși de dimensiuni mușcate, concepute Pentru a face o dietă plină de plante nu numai realizabilă, dar absolut demn de dorit. Scopul? Pentru a face placa dvs. 70 până la 80 la sută plante până la sfârșitul lunii. Indiferent dacă sunteți un începător complet pe bază de plante, sau ați făcut-o ceva timp, dar aveți nevoie de câteva idei noi, veți termina acest program de patru săptămâni cu obiceiuri în loc pe care le puteți pune în practică mult timp după ce se termină ianuarie-sau Chiar și anul.

povești conexe Cei mai mulți dintre noi au depășit ritualul de a fi citit povești de culcare odată ce am învățat să citim pe cont propriu. Și, de atunci, mulți dintre noi s-ar putea să fi schimbat chiar cărți pentru a dormi în prealabil. Dar, cu tulburări de somn legate de pandemie și coșmaruri în creștere, acele povești liniștitoare de altădată-cu o răsucire de vârstă digitală crescută-ar putea merita doar revizuite. Cu elemente de meditații ghidate și cărți audio, podcast -uri de povești la culcare imită confortul unui ritual din copilărie, în timp ce folosesc tehnici de calmare intenționate care liniștesc zgomotul care a ajuns să definească a fi adult în 2020.

merită menționat faptul că stresul ridicat și anxietatea poate modifica modificarea Calitatea și cantitatea somnului nostru prin supraestimarea sistemului nervos simpatic. Deoarece, bine, între un pandemie, un ciclu electoral tensionat și o calculatoare a societății cu rasismul sistemic, mulți se confruntă cu stres și anxietate sporite. „O creștere a stresului poate declanșa activarea răspunsului la luptă sau la zbor, spune expertul în medicină și medicul de somn, Annie Miller, LCSW-C, fondatorul DC Metro Sleep și Psychoterapy. Creierul nostru se simte mai în pericol, iar eliberarea de hormoni de stres, precum cortizolul, ne poate ține treaz.

povești conexe Există modalități infinite de a fi pornite și toate sunt valabile (atât timp cât toate părțile la acțiunea sexuală excitată consimt). Conform unui sondaj recent efectuat pe 571 de respondenți din SUA din spectrul de gen realizat de feministă de sex feminist timpuriu la culcare, cu toate acestea, există un atribut într-un partener sexual pe care mulți oameni îl pot obține în urmă-și asta preia controlul în timpul sexului.

Sondajul a constatat că 83 la sută dintre respondenții de identificare a femeilor au spus că preferă un partener care preia controlul mai degrabă decât unul care preferă să preia controlul, în timp ce peste jumătate dintre respondenții de identificare a bărbaților au spus același lucru. Deși acest concept de cifre de control mari în BDSM, „D” se referă adesea la „dominanță” și „S” în mod obișnuit pentru „supunere”, preluând controlul în timpul sexului (sau cedarea controlului) sunt adesea elemente coapte în orice bază de bază sau excitație bazată pe non-kink-și sex, de asemenea.

„Când un partener este inițiativă cu sexul, ne spun că sunt atrași de noi și că ne vor sexual.” —Searah Deysach, sex educator

searah deysach, educator de sex și proprietar de timpuriu la culcare, spune că atragerea unui partener care preia controlul poate fi legată de inițiere: „Când un partener este inițiativă cu sexul, ei Ne spun că sunt atrași de noi și că ne vor sexual ”, spune ea. „Aceasta este o mare transformare pentru o mulțime de oameni-construiește stima de sine și poate face sexul mai eliberat dacă simți că ești obiectul dorinței cuiva.”

acel act inițiativă , în sine și în sine, poate fi esențial pentru unii oameni chiar și porniți în primul rând, având în vedere ceea ce știm despre dorința receptivă – Aka, nevoia de a fi treziți fizic înainte de a se simți mental în starea de spirit de sex. Și acesta ar putea fi motivul pentru care rezultatele sondajului au fost destul de în mare parte înclinate de gen, de asemenea: știm deja că mai multe persoane care se identifică ca femei decât bărbați raportează că au o dorință receptivă (mai degrabă decât dorința spontană), așa că rezultă că mai multe femei decât bărbați preferă și Partenerul lor să ia inițiativă și control în timpul sexului.

„Nu cred că putem separa faptul că mai multe femei au raportat că preferă partenerul lor să preia controlul de la norma noastră culturală pe termen lung a femeilor fiind mai supuse Sexual, spune Deysach. „Acestea fiind spuse, faptul că peste jumătate dintre bărbații care au făcut sondajul a spus și același lucru, vorbește despre ideea că mai mulți oameni în general preferă să fie partenerul receptiv.”

povești conexe Când vine vorba de proiectarea unei rutine de wellness, oboseala decizională este prea frecventă. Există o mulțime de antrenamente, practici de sănătate mintală și planuri alimentare din care să aleagă, toate cu propriile beneficii corespunzătoare. Dar pentru oricine dorește cele mai bune practici ale celor mai lungi (și mai sănătoși) oameni vii de pe planetă, există patru obiceiuri de viață de longevitate care mută cu adevărat acul atunci când vine vorba de combaterea bolilor (și oferă împlinire pe parcurs), potrivit Dean Ornish, MD și autorul Anne Ornish – un cuplu care cercetează și scrie despre comportamentele îmbunătățesc bolile cronice precum diabetul.

și împărtășesc unele dintre constatările lor în noua lor carte, Anulează -o! Cu Ornish (19 dolari), unde explică faptul că multe boli, inclusiv inflamație cronică, stres oxidativ (o întrerupere a echilibrului natural al radicalilor liberi și antioxidanților din sistemul dvs.) și modificări ale microbiomului dvs., provine din aceleași surse. Au descoperit că majoritatea acestor preocupări biologice pot fi urmărite la patru obiceiuri cheie ale stilului de viață: modul în care mâncăm, ne gestionăm stresul, ne mutăm corpul și acordă prioritate relațiilor noastre interpersonale. (În acest moment, Ornishes efectuează primul studiu randomizat pentru a determina dacă îmbunătățirea acestor patru obiceiuri de stil de viață poate inversa boala Alzheimer în stadiu incipient.)

povești conexe Dacă aveți podele din lemn, plimbarea în șosete toată ziua, puteți simți că re-creați infamul scenă de afaceri riscantă când Tom Cruise alunecă în bucătărie. Problema este însă că totul este distractiv și jocuri până când aluneci atât de tare încât să cazi pe față. Soluția? Schimbă -ți șosetele obișnuite pentru o pereche de grippies.

șosete grippy – Aka cele pe care le purtați pentru yoga și pilates – sunt perfecte pentru a vă plimba acasă toată ziua. Îți vor păstra picioarele protejate de orice podea care riscă să te apuci între degetele de la picioare și să împiedice alunecarea pe orice fel de suprafață dură, cum ar fi lemnul, marmura sau gresia … ceea ce este deosebit de periculos atunci când există scări implicate.

Singurul lucru de care trebuie să țineți cont dacă intenționați să îmbrățișați viața de șosete grippy pentru transportul lung (sau cel puțin pentru restul carantinei) este că ar trebui să fiți sigur că schimbați în mod regulat în unele pantofi. Indiferent dacă purtați șosete sau nu, piciorul încă nu primește sprijinul de care are nevoie, care poate pune multă presiune asupra mecanicii, spune Miguel Cunha, MD, fondatorul Gotham Footcare. Când faceți acest lucru pentru o perioadă lungă de timp, este rău pentru picioarele dvs., deoarece permite piciorului să se prăbușească, ceea ce poate duce la o cantitate extraordinară de stres nu numai la picior, ci la restul corpului. Acest lucru poate duce la probleme precum durerea de arc și călcâie, stropi și tendinită (pe lângă exacerbarea problemelor de bază, cum ar fi bunionii și degetele de la ciocan). Deci, în timp ce grippies -urile sunt grozave, nu ar trebui să fie neapărat soluția ta de zi cu zi.

povești conexe Indiferent dacă aveți un regim de 10 etape sau doriți să utilizați două produse simple în tandem, toată lumea poate beneficia de un pic de îngrijire a pielii 101, deoarece comanda în care vă puneți serurile, uleiurile, hidratantele și SPF-urile le poate face să funcționeze si mai greu. Este important să nu alegeți nu numai produsele potrivite pentru tipul dvs. de piele particular, dar și să le stârniți corect, spune dermatologul din New York, Michele Farber, MD, din Schweiger Dermatology.

În mod obișnuit, produsele trebuie aplicate de la cel mai subțire la cel mai gros din punct de vedere al texturii.

Regula generală este să vă stratificați produsele de îngrijire a pielii în funcție de greutate. De obicei, produsele ar trebui să fie aplicate de la cele mai subțiri la cele mai groase, spune ea. Ținând cont de asta, aici, Dr. Farber și Joshua Zeichner, MD, un alt dermatolog din New York mă ajută să susțin ordinea corectă pentru a aplica produse de îngrijire a pielii. Dacă nu aveți tendința de a folosi un anumit produs, trebuie doar să treceți peste acesta la https://harmoniqhealth.com următorul, pentru a vă construi regimul final, personalizat. Continuați derularea pentru comanda pe care ar trebui să o deplasați pe produsele dvs. Cleanser

literalmente niciunul dintre tratamentele dvs. de îngrijire a pielii nu ar funcționa dacă nu aveți o pânză curată pentru a începe, motiv pentru care curățarea dimineața și noaptea este esențială. Prima regulă: alegeți un demachiant care beneficiază de tipul dvs. de piele, spune dr. Farber. Cei care au pielea uscată ar trebui să caute o spălare a feței cu ingrediente precum ceramide și glicerină pentru a stimula bariera, iar dacă pielea ta este în plus uscată, optează pentru un demachiant pe bază de ulei, spune ea.

Femei cu Pielea mai uleită ar trebui să caute o formulă pe bază de gel, în timp ce tipurile sensibile pot chiar să se îndepărteze doar cu utilizarea apei micelare, spune dr. Zeichner. Și deși spălarea de două ori pe zi este ideală, cel mai important moment pentru curățare este noaptea. Trebuie să eliminați murdăria, uleiul, machiajul și poluarea de pe pielea care se acumulează în timpul zilei, adaugă el.

pentru pielea uscată: ceravul hidratant facial – 15,00 USD

Cei cu piele uscată pot beneficia de hialuronic Demachiant bogat în acid și ceramidă, care primește sigiliul de aprobare de la Asociația Națională a Eczemelor.

Cumpărați acum pentru pielea grasă: Biossance Squalane + Amino Aloe Gentle Cleanser-26,00 USD

Acest produs de curățare a gelului se poate împiedica prin grime și poate construi Sus, dar este, de asemenea, vârf de ingrediente hrănitoare precum Squalane și aminoacizi pentru a ajuta la consolidarea unei bariere puternice.

Cumpărați acum pielea sensibilă: Bioderma – Sensibio H2O – Apă micelară – 15,00 USD

Perfect pentru tenuri sensibile, acest micellar Apa bate resturile pe piele – fără utilizarea apei – prin utilizarea tehnologiei micelelor. Cu recenzii de aproape 26k cinci stele, puteți apăsa acum butonul de abonare.

Cumpărați acum

2. Toner

După ce ați curățat, este timpul să tonificați – dar nu cu acele formule dure pe care le -ați apucat de pe culoarul drogurilor ca adolescent. (Doar eu?) Cu excepția celor mai grași pacienți, recomand tuturor să folosească tonere fără alcool, spune dr. Zeichner. Tonerele astringente, inclusiv Hazel de vrăjitoare, de exemplu, elimină efectiv uleiul de pe piele, dar pot provoca iritații, motiv pentru care le rezerv doar pentru pacienții cu piele extrem de grasă. Cheia pentru a găsi succesul cu un toner de față este să fii atent la cât de mult folosești. Dr. Farber adaugă că sunt minunați la pregătirea pielii pentru un ser, dar dacă utilizați prea mult, puteți usca pielea.

Thayers Thayers fără alcool petale de trandafir Toner facial Hazel-8,00 USD

dacă Vă este îngrijorat să folosiți un toner, deoarece credeți că s-ar putea dezbrăca, această formulă fără alcool nu vă va parcurge tenul, datorită adăugării de aloe vera în formula sa. Ajută la echilibrarea nivelului de pH pe piele, în timp ce elimină excesul de ulei care ar putea fi persistent.

cumpără acum

3. Cream pentru ochi

Vrei să -ți aplici crema de ochi înainte de orice produse de tratament, astfel încât ingredientele puternice precum acidul glicolic sau retinolul nu sunt trase accidental în zona ochilor.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Facebook
Instagram